Kadriyeana Anaokulu
Alpagut Mahallesi, 174. Sokak No10 Kalıcı Konutlardaki CARREFOURSA marketten sağa dönüş yapılıp, doğru ilerledikten sonra ikinci yoldan tekrar sağ tarafa dönüş yapılarak okulumuza ulaşabilirsiniz.
0(374) 275 15 13

VİZYON

İstiyoruz ki; okulumuzda kazanılan öğrenme alışkanlıkları, bilgi ve becerileri yaşamın ileri ki yıllarına aktarıldığında, çocuklarımız mutlu, üretken ve başarılı olsun, İstiyoruz ki; tüm personelimiz kendini sürekli geliştirmenin önemine inansın, İstiyoruz ki; biz, çocuklarımıza sevgimizle, güvenli ortamlarda verebileceklerimizin en iyisini veren örnek bir okul olalım.

MİSYON

Çocuklarımızın yaş, gelişim düzeyi, ilgi ve ihtiyaçları, bireysel farklılıkları, toplumun, ailelerin sürekli gelişen çevre beklentilerini önemseyerek, çocuk merkezli, çevrenin ve ailenin de içinde olduğu, kendini sürekli geliştiren eğitimcilerin bilinçli ve iyi planlanmış eğitim desteği ile onların tüm gelişim alanlarını kapsayan becerilerinin ve yeteneklerinin gelişmesinde bütünsel bir eğitimle ilköğretime ve yaşama hazırlamak.

Öğretim Şekli :İKİLİ-KULÜP EĞİTİMİ

İKİLİ-KULÜP EĞİTİMİ